+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Polyurea als coating system

Polyurea is een coating system met ongekende kwaliteiten. Vergeleken met andere beproefde coating systems biedt polyurea vaak nog zoveel extra voordelen, dat de hotspray coating van KRIMPEX Coating Systems in iedere vergelijking steeds weer de beste keuze blijkt.

Het gebruik van coating systemen biedt aanzienlijke voordelen, zoals een langere levensduur van materialen, terugdringing van onderhoudskosten en betere algehele prestaties.

specificaties bepalen

Polyurea als coating system selecteren wij op basis van de gewenste eigenschappen. Deze hebben onder meer te maken met de eisen van de specifieke toepassing. Belangrijk zijn onder meer het type ondergrond, de omstandigheden in de omgeving en aspecten als de verlangde laagdikte en kleur. 

Korte droogtijd

Polyurea coatings drogen extreem snel, meestal binnen enkele minuten, soms zelfs seconden. Projecten zijn hierdoor sneller klaar, het houdt de arbeidskosten beperkt en het eventuele oponthoud is zo weer voorbij.

Super duurzaam

Polyurea coatings staan bekend om hun uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen allerlei invloeden. Dit maakt polyurea de beste keuze als de omstandigheden veeleisend zijn en als langdurige bescherming een eis is.

Altijd goed

Polyuera is het juiste antwoord op alle vragen. Van industriële vloeren tot waterdichte opslagtanks en van een hygiënische zorgomgeving tot straatmeubilair dat tegen een stootje kan. De veelzijdigheid van polyurea maakt het een waardevolle keuze bij ieder project.

Mobiele units

In onze spuitcabine van 100 m2 kunnen wij kleine grote objecten bewerken. Maar met onze volledig zelfvoorzienende mobiele spuitunits komen wij net zo gemakkelijk op locatie.

Tot 90 meter afstand

We kunnen spuitwerkzaamheden uitvoeren tot op een afstand van wel 90 meter van de spuitunit. Zo spuiten wij bijvoorbeeld kunstwerken, hoge wanden, grote vloeren en zelfs hele gebouwen.

Binnen een dag aanbrengen

Vaak kunnen we de hotspray coating binnen een dag – en soms zelfs binnen enkele uren –aanbrengen. Geen rommel en minimale hindering van jouw bedrijfsprocessen!

Alle vormen, iedere kleur

Polyurea hotspray coating is het beste te verwerken als de componenten worden verhit en onder druk op het oppervlak worden gespoten. Dit maakt dat we ook ronde, bolle en holle vormen kunnen coaten. Of het grillig oppervlak van een kunstwerk. En met een topcoat brengen wij het geheel op iedere gewenste RAL-kleur.

Professionele aanpak

Zoek je een professioneel coatingbedrijf dat net zo respectvol omgaat met jou klanten als jijzelf? Bel dan om jouw project door te nemen en vraag ons dan altijd om een vrijblijvende prijsopgaaf.

Krimpex trailer