+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Polyurea hotspray coating

Heb je een uitdagend project? Bel ons snel voor een prijs!

Gespecialiseerd in polyurea
Coating op locatie
Thuis in alle sectoren

 Bij KRIMPEX zijn we al meer dan 20 jaar gek op polyurea coating. Want polyuera heeft bijzondere eigenschappen. De coating is bijvoorbeeld waterdicht, zeer sterk en extreem slijtvast.
Je kunt het zo gek niet bedenken, of polyurea is dé oplossing voor het conserveren, beschermen en verduurzamen van objecten en materialen. Met een levensduur van meer dan 30 jaar. En ook nog eens onderhoudsarm.

Meer weten over polyurea op jouw project?

Polyurea hotspray

Al onze coatings brengen wij aan in de vorm van polyurea hotspray. Maar wat is hotspray coating eigenlijk? Dat heeft alles te maken met de manier waarop we het aanbrengen: eerst verhitten we de twee componentent, waardoor het een vloeibare massa wordt. En dan brengen we de coating aan onder druk, met een spuitpistool.

Net astronauten

Het is een precies werkje en we zien eruit als astronauten als we ermee bezig zijn. Maar het is prachtig om beetje bij beetje de laag te zien ontstaan die bijna overal tegen kan. Meter na meter, vaak klaar binnen een dag!

Snelle droogtijd

Een van de grote voordelen van polyurea is de snelle droogtijd. Een project is binnen minuten beloopbaar. Dunnere lagen, zoals op kleinere objecten, zijn vaak droog binnen enkele seconden. We zijn hierdoor vaak langer bezig met afplakken dan met het spuiten zelf!

We leveren bezemschoon op

We werken graag netjes en besteden alle aandacht aan de voorbereidende werkzaamheden. Niet alleen afplakken, maar ook ontvetten. En afhankelijk van de toepassing eerst nog schuren. Na het spuiten ruimen we gauw weer op, zodat de reguliere bezigheden snel weer door kunnen gaan. Aan niets merk je dat wij bezig zijn geweest, behalve dan aan die gloednieuwe beschermlaag in precies de juiste kleur, die bestand is tegen alles.

Polyurea coating toegepast in alle sectoren

De toepassingen en doeleinden van polyurea coating zijn legio. Hetzelfde geldt voor de sectoren die profiteren van de ongekende voordelen. Van woningbouw tot aan scheepsvaart en van transport tot decorbouw, polyurea hotspray is een revolutionair effectieve manier om materialen te beschermen, afdichten en verduurzamen, of het nu gaat om beton, metalen of hout.

KRIMPEX toepassing polyurea hotspray coating op interieur meubelen

Van anti-slip tot hufterproof

Lees hier eens over de mogelijke toepassingen. Van een anti-slip laadbak of laadvloer tot een hygiënische werkomgeving. En van sanitaire ruimtes die lang heel en fris blijven tot straatmeubilair. Want polyurea is ook nog eens hufterproof!

De KIMPEX trailer waarmee we onze mobiele spuitunit naar de locatie brengen

polyurea prijs

Polyurea is natuurlijk een prachtig verhaal. Al die voordelen: elastisch, waterdicht, weerbestendig, werkzaam tegen oxidatie en nog zoveel meer. En dat in de gekste vormen en onder de meest speciale omstandigheden.

afhankelijk van Veel factoren

We krijgen dan ook vaak de vraag wat dat kost, zo’n waanzinnig duurzame coating. Maar die vraag laat zich niet zo makkelijk beantwoorden. Natuurlijk, de prijs van polyurea hangt af van het aantal m2. Maar er speelt nog zoveel meer mee. Kijk hier maar, we hebben het allemaal op een rijtje staan.

Vraag naar een snelle prijsindicatie

We zouden zeggen: vraag gewoon een prijs op. Wees niet bang, geef ons een belletje en vraag naar Niels. Hij doet dit al zo lang dat hij jou zo uit zijn blote hoofd meteen al een indicatie kan geven. Dan weet je dus direct waar je aan toe bent. Mooi toch?

Contactgegevens

KRIMPEX Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands