0180-523598 info@krimpex.nl

Polyurea coating

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Laat de materialen van uw bedrijf door Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel aan de hand van hotspray inspuiten met polyurea coating voor een optimale bescherming. Ons bedrijf beschikt over een mobiele unit, zodat wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn. Polyurea coating is duurzaam, veelzijdig en flexibel en kan hierdoor voor verschillende doeleinden en sectoren gebruikt worden. Van de woningbouw tot aan scheepsvaart, polyurea hotspray is een revolutionaire manier om uw materialen van de gewenste bescherming te voorzien.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

De toepassing en de voordelen van polyurea coating

Polyurea wordt aangebracht door de coating te verhitten en onder druk te spuiten. Dit applicatieproces wordt polyurea hotspray genoemd. Tijdens het inspuiten ontstaat er een chemische reactie die de coating creëert er ervoor zorgt dat deze binnen enkele seconden volledig opdroogt. Dit heeft zowel voordelen als nadelen. Het voordeel hiervan is dat uw materiaal na het spuiten niet lang hoeft te drogen en meteen beschermd is. Echter betekent dit ook dat de coating snel en egaal aangebracht moet worden. Schroom daarom niet om de hulp in te schakelen van onze professionele coaters, wij helpen u graag!

Kies voor Polyurea hotspray voor optimale bescherming

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende toepassingen van polyurea coating voor bijvoorbeeld een badkamer van een gymzaal of wilt u meer weten over de applicatie met hotspray op locatie? Neem eenvoudig contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98. Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel biedt u revolutionaire bescherming voor alle oppervlakten!

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands