+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Een innovatieve coating voor de laadbak van uw auto

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Polyurea hotspray is uitermate geschikt om te gebruiken als coating voor de laadbak van uw auto, bestelbus of pick-up. De coating bestaat uit twee componenten die tijdens het spuiten op elkaar reageren en een sterke en elastische kunststof beschermlaag vormen. De professionele coaters van Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel leggen brengen deze coating aan in de laadbak van uw pick-up, waardoor die optimaal beschermd is. We helpen u ook graag verder als u ons wilt inschakelen voor andere toepassingen in de transport en logistiek.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Met de innovatieve coating blijft de laadbak van uw pick-up in een goede staat

Polyurea coating heeft verschillende eigenschappen die ervoor zorgen dat de laadbak of laadruimte van uw pick-up, bestelbus of auto in een goede conditie blijft:

  • Het is bestand tegen verschillende chemische stoffen en temperatuurwisselingen.
  • Na het drogen vormt het een naadloze waterdichte laag die ook beschermd tegen krassen, slijten en stoten.
  • Het is geluiddempend en heeft een anti-slipwerking.

Wij brengen de coating in de laadruimte of laadbak van uw pick-up of bestelbus aan naar uw wensen. Of u nu kiest om de coating alleen aan te brengen op de laadvloer of ook op het plafond te laten coaten, u heeft de keuze. We bespreken de mogelijkheden van tevoren met u voor het gewenste eindresultaat!

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Heeft u een bedrijf en wilt u uw laadruimte laten coaten door de specialisten van Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel? Of heeft u andere producten zoals meubels waar u de polyurea coating op wil laten aanbrengen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee! Neem eenvoudig contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands