0180-523598 info@krimpex.nl

Waterdichte oppervlakten of objecten met onze innovatieve coating

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel is een specialist in het creëren van een waterdichte vloer of andere oppervlakten aan de hand van polyurea coating. Met behulp van een hotspray-applicatie worden materialen en oppervlakten volledig geïmpregneerd. Deze revolutionaire coating dient als een sterke en elastische beschermlaag tegen degradatie en oxidatie. Het kan aangebracht worden op verschillende materialen zoals, beton, polyester, staal en hout. Creëer een naadloze en waterdichte afwerking op de vloer met onze coating.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Een waterdichte vloer of een ander oppervlak met polyurea coating

Door onze vakkundige applicatie is het mogelijk om diverse ondergronden, oppervlakten en objecten, zoals een vloer, in een mum van tijd zowel waterdicht als slijtvast te maken. Dit maakt de waterdichte coating uitermate geschikt voor diverse sectoren: scheepsvaart, transport, commerciële en industriële sector, bouw, voedingssector, en decorbouw. In de betonindustrie wordt de coating bijvoorbeeld gebruikt als waterdichte afwerking van een vloer, in zwembaden, parkeerdekken en betontanks. Ook in de bouw wordt de hotspray coating veelvuldig gebruikt om platte en ronde daken te impregneren. Zo is de levensduur van de hotspray langer dan bijvoorbeeld bitumen.

Maak oppervlakten slijtvast en waterdicht voor een langere levensduur

De polyurea coating die Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel gebruikt is geschikt voor verschillende toepassingen in diverse sectoren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van polyurea of wilt u ons team inschakelen voor het coaten van de badkamer van een fitnessclub of het coaten van een zwembad? Neem contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands