+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Een beschermende en decoratieve coating voor meubels

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Een hotspray coating geeft professionele en industriële meubels in bedrijven een naadloze en waterdichte bescherming. Het is toepasbaar op meubels als een functionele of decoratieve afwerking, terwijl de ondergrond voelbaar blijft. Polyurea biedt de nodige bescherming voor meubelstukken die veel te verduren krijgen en geeft architecten en designers eindeloze mogelijkheden. Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel is gespecialiseerd in het aanbrengen van polyurea coating. Het coaten van meubels is door de mobiele werkplaats ook op locatie mogelijk.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Polyurea coating is geschikt voor verschillende toepassingen op meubels

De coating die onze vakmensen gebruiken heeft verschillende unieke eigenschappen. Het bestaat uit twee componenten die op elkaar reageren en een elastische slijtvaste en waterdichte laag creëren. Of u nou oude of nieuwe meubels naadloos wilt bekleden voor een strakke en hippe uitstraling of meubelstukken wilt beschermen zodat ze tegen een stootje kunnen, met een polyurea coating is het mogelijk! Daarnaast zijn meubels die behandeld zijn met hotspray eenvoudig te reinigen en dus gemakkelijk te onderhouden.

Laat u adviseren over het gebruik van de coating in uw interieur

Schakel de hulp in van onze professionele coaters en geef uw meubels een polyurea coating voor een beschermende en decoratieve afwerking. Wilt u de coating op andere objecten of oppervlakten laten toepassen zoals op een boot. Of heeft u een zwembad die u wilt laten coaten? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op in Krimpen aan den IJssel via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands