0180-523598 info@krimpex.nl

Sinds 2001

Krimpex is een familie­bedrijf dat al meer dan twintig jaar bestaat. Wat begon als ambachtelijk schilder-, glas en timmer­werk, groeide uit tot een specialisatie in polyurea hotspray coating. We doen uiteen­lopende projecten en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Al onze mensen zijn hier nauw bij betrokken, van de mede­werkers van het eerste uur tot de gedreven zzp’ers met wie wij samen­werken.

Pure Liefde

Met een achtergrond in de timmer- en schilderwerken en jaren in de retail verbouwingen, was polyurea hotspray een totaal nieuwe toevoeging die we erbij kregen. Door experimenteren en blijvende ontwikkelingen, kwamen we er al gauw achter dat er veel meer bleek te kunnen dan alleen het waterdicht maken van tanks, bassins en pijpleidingen. Wat een eigen­schappen, wat een oplossing! Ook nu blijven we experimenteren en ontdekken steeds weer nieuwe toepassingen.

Van A tot Z

Het aan­brengen van polyurea hotspray coating doen wij van A tot Z. Bouwen of verbouwen, voor­bereiden, spuiten en verven en alles weer opruimen. En dat alles in de kortst mogelijke tijd. Onze ervaring met het verbouwen van sport- en kleding­winkels komt hierbij goed van pas.

Stormpolder, Krimpenerwaard

Onze werk­plaats is gevestigd op industrie­terrein Stormpolder in Krimpen aan den IJssel.
Hier beschikken we over een ruime werk­­plaats en hebben we een spuit­­cabine van bijna 100 m2. Met onze mobiele spuit­­units werken wij in het hele land en net zo vaak over de grens.

Wij vertellen je graag meer over ons bijzondere product: