+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Coating voor een boot of schip

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Een polyurea coating is zeer geschikt om een boot of schip te beschermen tegen de elementen op het water. De constante blootstelling aan corrosie, aangroei en uv-licht tasten na verloop van tijd de romp aan. Met een coating voorkomt u dit en slijt de romp of bodem van een boot minder snel. Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel helpt bedrijven in diverse sectoren graag met het aanbrengen van deze innovatieve beschermlaag.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Hotspray coating laten aanbrengen op uw boot

De toepassingen van polyurea in de scheepvaart en offshore zijn divers. Laat een coating aanbrengen door onze specialisten voor een kleinere kans op scheuren of krassen aan de onderzijde van uw boot of schip. De coating kan naast de romp ook op andere oppervlakten van een boot worden toegepast. Op het scheepsdek of op de scheepsvloer is het geschikt als anti-slipafwerking. Een naadloze anti-slipcoating voorkomt een glad dek, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd. Door de lage doordringbaarheid en de chemische bestendigheid is de coating die wij gebruiken uitermate geschikt voor op het water. Zelfs bij het ruige zeeklimaat biedt het fenders, containers en andere scheepsmaterialen bescherming tegen oxidatie en degradatie.

Maak een afspraak en laat een polyurea coating aanbrengen op uw boot of schip

Onze coating is door de elastische, waterdichte en chemisch resistente eigenschappen uitermate geschikt voor de scheepsvaart en offshore, maar ook voor andere branches. Wilt u meer weten over de bescherming die de coating biedt aan uw schip of bijvoorbeeld de laadbak van uw bedrijfsauto? Neem eenvoudig contact met ons op in Krimpen aan den IJssel via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98. Onze specialisten staan voor u klaar!

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands