+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Een anti-slipcoating van Polyurea

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

In diverse sectoren is het van belang om oppervlakten of ondergronden te voorzien van een anti-slipcoating. Zo voorkomt u dat een lading gaat schuiven tijdens transport en het vermindert het risico op uitglijden. Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel is gespecialiseerd in het aanbrengen van polyurea, een beschermende laag die onder andere als anti-slipcoating fungeert.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Een anti-slipcoating die geschikt is voor verschillende toepassingen

De polyurea die onze vakkundige spuiters gebruiken heeft niet alleen een anti-slipwerking. De combinatie van twee componenten waaruit de coating bestaat zorgen ervoor dat polyurea ook geluiddempend, waterdicht, vloeistofdicht, slijtvast en chemisch resistent is. De twee chemische componenten reageren op elkaar middels de hotspraytechniek. Dit komt door de temperatuur en de hoge druk die bij deze manier van spuiten gebruikt worden. De anti-slipcoating is met haar verschillende eigenschappen uitermate geschikt voor sectoren met zware condities zoals de scheepsvaart.

Laat onze spuiters een coating met anti-slipwerking aanbrengen

Wilt u meer weten over de verschillende oppervlakten, objecten en ondergronden waar Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel de anti-slipcoating op kan aanbrengen? Of bent u benieuwd naar de waterdichte eigenschap van de coating? Onze vakmensen adviseren u graag! Neem contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands