0180-523598 info@krimpex.nl

Waterdichte coating van zwembad en bassins

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van polyurea om uw zwembad op een betrouwbare en duurzame wijze volledig waterdicht en chloorbestendig te maken. De coating die onze professionele spuiters gebruiken, functioneert als een naadloos membraam in het zwembad. Daarnaast zorgt deze afwerking ervoor dat het oppervlak van zwembaden en andere waterinstallaties gemakkelijk schoon te houden is. Maak gebruik van polyurea voor een langere levensduur van uw zwembad.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Het aanbrengen van de coating in uw zwembad

De polyurea coating wordt in uw zwembad of vijver door onze coaters aangebracht aan de hand van een hotspraytechniek. De coating die ons bedrijf gebruikt bestaat uit twee componenten die door de hitte en de druk van het opspuiten met elkaar reageren. Door dit chemische proces ontstaat de polyurea die na een korte tijd volledig opdroogt en waterdicht is. De industriële spuiters van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel zijn gespecialiseerd in deze hotsprayapplicatie en zorgen in een handomdraai voor een egaal bespoten zwembad.

Laat uw zwembad coaten met polyurea

De innovatieve coating die wij gebruiken is niet alleen geschikt voor zwembaden, maar is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het creëren van een vloeistofdichte vloer. De coating biedt zelfs bescherming aan een scheepsvloer. Bent u benieuwd op welke oppervlakten of objecten deze coating nog meer toegepast kan worden? Of heeft u interesse gekregen om ons team als coater te versterken en nog meer te leren over polyurea? Neem contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands