+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Een vloeistofdichte vloer met polyurea

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Met een vloeistofdichte en waterdichte vloer voorkom je dat in jouw bedrijf bodembedreigende en chemische stoffen verdwijnen in de ondergrond. Laat een polyurea vloer aanbrengen door KRIMPEX Coating Systems uit Krimpen aan den IJssel.
Het voornaamste voordeel van polyurea is dat het materiaal snel uithardt en direct te belasten is. Bij het leggen van de vloeistofdichte en waterdichte vloer met polyurea coating wordt bedrijfshinder geminimaliseerd en kun je binnen een mum van tijd weer aan de slag!

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Aanleggen vloeistofdichte vloer met hotspraytechniek

Onze specialisten maken bij het aanleggen van polyurea vloeren gebruik van de hotspraytechniek. Dit is een snelle, efficiënte methode waarbij de twee componenten die polyurea vormen onder verhitting met elkaar reageren. Dit maakt dat we de coating kunnen spuiten in iedere vorm. En de droogtijd is zeer kort. De industriële spuiters van KRIMPEX Coating Systems uit Krimpen aan den IJssel zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de coating op verschillende oppervlakten, ondergronden en objecten, bijvoorbeeld op vloeren of meubels.

Informeer naar de mogelijkheden van een vloeistofdichte vloer

Een waterdichte vloer met een polyurea coating is geschikt voor verschillende toepassingen. Met keuze uit iedere denkbare RAL-kleur is het mogelijk om de vloeistofdichte vloer aan te passen aan jouw huiststijl of aan de uitstraling van jouw bedrijfspand.

Andere soorten vloeren

Polyurea coating is door zijn voordelen bijzonder geschikt als waterdichte (hygiënische) vloer, bijvoorbeeld in de voedselverwerkende industrie, in de zorg en zelfs in de sport. En denk ook aan andere oppervlakten en objecten zoals trappen, liftvloeren, scheepsdekken en dakbedekking.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

KRIMPEX Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands