0180-523598 info@krimpex.nl

Een vloeistofdichte vloer met polyurea

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Wilt u een vloeistofdichte en waterdichte vloer laten leggen in uw bedrijf met een coating die voorkomt dat bodembedreigende en chemische stoffen in de ondergrond verdwijnen? Laat een polyurea vloer aanbrengen door Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel. Het voornaamste voordeel van polyurea is dat het snel uithardt en direct te belasten is. Bij het leggen van de vloeistofdichte en waterdichte vloer met de polyurea coating wordt bedrijfshinder geminimaliseerd en kunt u binnen een mum van tijd weer aan de slag!

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Het aanleggen van een vloeistofdichte vloer met de hotspraytechniek

Onze specialisten maken gebruik van de hotspraytechniek bij het aanleggen van polyurea vloeren. Dit is een snelle, efficiënte en innovatieve methode om polyurea coating aan te brengen. Wanneer de coating wordt opgespoten reageren twee componenten razendsnel met elkaar. Dit zorgt voor een korte droogtijd. De industriële spuiters van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de coating op verschillende oppervlakten, ondergronden en objecten, bijvoorbeeld op vloeren of meubels.

Informeer naar de mogelijkheden van een vloeistofdichte vloer

Een waterdichte vloer met een polyurea coating is geschikt voor verschillende omstandigheden. Met een aanbod van verschillende kleuren bieden wij u de mogelijkheid om de vloeistofdichte vloer aan te passen naar de uitstraling van uw pand. Polyurea coating is naast het aanleggen van een waterdichte vloer ook toepasbaar op andere oppervlakten en objecten zoals dakbedekking. Informeer naar de mogelijkheden via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands