+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Hufterproof coating

 Duurzame bescherming voor diverse toepassingen

Duurzaamheid en bescherming van objecten is van steeds groter belang. Gelukkig beschikken we inmiddels over innovatieve oplossingen voor meer duurzaamheid en vooral extra weerbaarheid van objecten en oppervlakken.

Anti-vandalisme, impactbestendig, duurzaam en beschermend

Of het nu gaat om voorkomen van schade door vandalisme, verbeteren van veiligheid of verlengen van de levensduur van alledaagse objecten, polyurea vormt een effectieve oplossing. De coating is anti-vandalisme, impactbestendig, duurzaam en beschermend. En dit voor verschillende toepassingen in diverse sectoren.

sterke en onverwoestbare afwerking

Onze hufterproof coating biedt niet alleen een sterke beschermende laag, maar belooft ook een onverwoestbare en taaie afwerking die bestand is tegen de tand des tijds. Of het nu gaat om meubilair in openbare ruimtes, vloeren die dagelijks zwaar belast worden, of muren en wanden die blootstaan aan intensief gebruik, onze slijtvaste coating is als een onzichtbaar schild dat onze omgeving beschermt.

5 speciale toepassingsgebieden

Als we dieper duiken in de wereld van deze effectieve beschermingsmethode vinden we een nieuwe standaard van duurzaamheid en veiligheid. We maken een onderverdeling in 5 gebieden:

hufterproof coating voor stoelen, tafels en meer meubilair >

In drukbezochte omgevingen als scholen, kantines, vergaderzalen, aula’s, en zorginstellingen staat meubilair vaak bloot aan ruw gebruik. Traditionele oplossingen om te beschermen schieten vaak tekort, waardoor je op zoek moet naar een andere manier om de duurzaamheid van jouw meubilair te waarborgen.

slijtvaste coatings voor openbare ruimtes >

Vloeren in openbare ruimtes – zoals musea, schoollokalen en aula’s, maar ook loodsen, fabrieken en parkeergarages – ondergaan dagelijks intensief gebruik. Reguliere coatings en vloerbekledingen bieden vaak niet de gewenste bescherming tegen slijtage, vlekken en schade. Kijk eens naar onze extreem bestendige polyurea coating.

Hufterproof bushokje met bank en prullenbak

duurzame bescherming van de publieke ruimte >

In stedelijke omgevingen is vandalisme een groeiende zorg. civiele constructies zijn hier vaak het doelwit van explosies, vuurwerk en andere vernielingen. Prullenbakken, containers, kunstwerken, rolluiken, bloembakken, bushokjes en ander straatmeubilair vragen om extra bescherming tegen ongewenste schade.

hufterproof coating voor veilige avonturen >

In de wereld van speelplekken staan wipkippen, schommels, glijbanen en klimrekken symbool voor jeugdig plezier. Maar slijtage en vandalisme liggen op de loer en zorgen voor gevaarlijke situaties. Ook reiniging en onderhoud zijn van belang. Ontdek hoe hufterproof coating van polyurea de speelomgeving van kinderen veiliger en duurzamer maakt.

voor een langere levensduur van openbare structuren >

Openbare werken zoals bruggen, duikers, kades, leuningen, slagbomen en stoplichten worden vaak blootgesteld aan vandalisme. Ook gebruiksslijtage en weersinvloeden slaan toe, wat leidt tot kostbare schade en een verminderde levensduur. Ontdek hoe hufterproof coating hierin het verschil maakt.

(Voor de afbeeldingen over hufterproof coating werkten wij o.a. samen met open AI van DALL-E.)

Hufterproof van Krimpex:
kostenaantrekkelijk en onovertroffen!

Een van de vragen die wij het meest krijgen betreft de prijs van polyurea, bij voorkeur per m2. Hoe graag we ook willen, zo makkelijk is een prijs niet te geven.

Een snelle beller geeft je direct een indicatie en je zit nergens aan vast. Vraag naar onze Niels, die doet het uit zijn hoofd!