+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Veilige vloeren

slijtvaste en onderhoudsarme coating voor (semi)publieke ruimtes

Vloeren in openbare ruimtes – zoals musea, schoollokalen en aula’s, maar ook loodsen, fabrieken en parkeergarages – ondergaan dagelijks intensief gebruik. Hetzelfde geldt in bijvoorbeeld asielzoekerscentra en gevangenissen. Traditionele oplossingen, waaronder reguliere coatings en vloerbekledingen, bieden vaak niet de gewenste bescherming tegen slijtage, vlekken en schade.

Kies voor veilige vloeren op jouw project

(Voor de afbeeldingen over hufterproof coating werkten wij o.a. samen met open AI van DALL-E.)

Stadsplein met hufterproof kunstwerk fietsen en bloembakken

Structurele schade aan de vloer (en ondervloer!)

Vele veelbelovende oplossingen, zoals extra dikke vloerbedekking en coatings als acrylaat en epoxy blijken niet bestand tegen de constante druk en het vele gebruik. Hierdoor ontstaan problemen als afbladderende verf, bubbels en blaasjes en vlekken die niet te verwijderen zijn. In het ergste geval heb je zelfs structurele schade aan de vloer (en ondervloer!).

Onderhoudsarm en goed schoon te houden

Je vloeren moeten dus bestand zijn tegen zware belastingen, chemische stoffen en intensief gebruik, terwijl ze er wel mooi, strak en representatief uit blijven zien. En dus ben je op zoek naar vloeroplossingen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook onderhoudsarm en goed schoon te houden.

De perfecte mix van duurzaam en onderhoudsarm

Hufterproof polyurea coating biedt de perfecte mix van duurzaam en onderhoudsarm. Onze coating creëert een ondoordringbare barrière die vloeren beschermt tegen slijtage, vlekken en opzettelijke schade. De polyurea coating is flexibel, bestand tegen chemische invloeden en behoudt zijn esthetiek in veeleisende omgevingen.

Neem contact op voor veilige vloeren op jouw project

Ontdek hoe hufterproof polyurea coating de levensduur van jouw vloeren maximaliseert. Wil jij jouw vloer transformeren tot een onverwoestbaar oppervlak? Contacteer ons dan nu voor een prijsopgave, een demonstratie, of meer informatie. Of vraag meer informatie voor de onderbouwing van jouw businesscase.

Hufterproof bushokje met bank en prullenbak

Slijtvaste coatings voor openbare vloeren zijn niet langer een mysterie. Hufterproof polyurea coating biedt de ideale oplossing: duurzaam, eenvoudig te onderhouden en beschermend tegen alle dagelijkse uitdagingen.

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands