+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Duurzaam meubilair

hufterproof coating voor stoelen, tafels en ander meubilair

In drukbezochte omgevingen als scholen, kantines, vergaderzalen, aula’s en zorginstellingen staat meubilair vaak bloot aan ruw gebruik. Dit resulteert in ontsierende krassen, butsen, scheuren en andere beschadigingen. Traditionele oplossingen schieten vaak tekort, waardoor je op zoek bent naar een effectievere manier om de duurzaamheid van jouw meubilair te waarborgen.

Geef jouw meubilair een langere levensduur

(Voor de afbeeldingen over hufterproof coating werkten wij o.a. samen met open AI van DALL-E.)

Buitenbank voorzien van kleurrijke polyurea coating

Niet altijd bestand tegen intensief gebruik

Verschillende benaderingen lijken een optie, zoals stevige materialen een extra dikke beschermlaag. Maar lang niet altijd zijn deze bestand tegen intensief gebruik. Dit geldt voor schoolmeubilair, balies, lockerrooms en wachtruimtes Zelfs meubilair speciaal ontworpen voor openbare ruimtes loopt vaak nog schade op. Dit is niet alleen esthetisch storend, maar leidt ook tot kostbare vervangingen.

uitnodigend van uitstraling én bestendigheid tegen slijtage

Dan maar kiezen voor grote, lompe objecten? En voor vandalismebestendig materiaal als beton en euh… meer beton? Nee, want dat past niet bij de sfeer die je nastreeft. Gastvrijheid, zorgzaamheid, vriendelijkheid, dat vraagt om een andere benadering. Eentje die werkt op iedere ondergrond, van hard tot zacht, van ruw tot glad en van recht tot gebogen. Jouw ideale meubilair is dus een combinatie van een uitnodigende uitstraling en bestendigheid tegen dagelijkse (of opzettelijke) slijtage. Of in andere woorden: wat je echt nodig hebt, zijn oplossingen die duurzaamheid combineren met een esthetisch verantwoord ontwerp.

Bestand tegen alle dagelijkse uitdagingen

In deze zoektocht naar duurzaamheid en visuele aantrekkelijkheid komt onze innovatieve hufterproof coating van polyurea naar voren als het ultieme antwoord. Anders dan conventionele coatings, biedt polyurea namelijk een ongeëvenaarde bescherming tegen krassen, stoten, slaan, snijden, scheuren en zelfs chemische agressie.

In iedere gewenste RAL-kleur

Leuke extra: wij brengen onze coating aan in iedere gewenste RAL-kleur, waardoor hij naadloos aansluit op jouw interieur en/of huisstijl. En het beste van alles: door de variatie in laagdiktes behoudt onze hufterproof coating de originele esthetiek van het meubilair, terwijl het na behandeling bestand is tegen letterlijk iedere dagelijkse uitdaging.

Neem Contact Op voor de verduurzaming van jouw meubilair

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw meubilair? Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave, of een persoonlijke demonstratie. Of vraag eerst om meer informatie over hoe hufterproof polyurea coating de levensduur van jouw meubilair kan verlengen.

Hufterproof bushokje met bank en prullenbak

In essentie draait het om het waarborgen van duurzaamheid,  zonder in te leveren op esthetiek. Hufterproof polyurea coating voldoet aan deze eisen, waardoor meubilair zijn oorspronkelijke stijl behoudt, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands