+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Robuuste speelplekken

hufterproof coating voor voor veilige en weersbestendige avonturen

In de wereld van speelplekken staan wipkippen, glijbanen, klimrekken en voetbalkooien symbool voor jeugdig plezier. Maar slijtage vandalisme liggen op de loer en zorgen voor gevaarlijke situaties. Ontdek hoe hufterproof coating van polyurea de speelomgeving van kinderen veiliger en duurzamer maakt.

Voor veilige en weersbestendige avonturen

(Voor de afbeeldingen over hufterproof coating werkten wij o.a. samen met open AI van DALL-E.)

Buitenbank voorzien van kleurrijke polyurea coating

Veiligheid van de kinderen in gevaar

Speelplekken worden vaak blootgesteld aan ruwe behandelingen, waardoor ze snel aftakelen. Vandalisme en ook normale slijtage beschadigen de speeltoestellen en brengen ook de veiligheid van de kinderen in gevaar. Bovendien eisen de weergoden hun tol: fikse regenbuien en felle zon vergen het uiterste van de materialen. En die leuke speelse kleuren bleken weg waar je bij staat.

Niet bestand tegen langdurig intensief gebruik

Ondanks goede bedoelingen en veelbelovende specs schieten traditionele versterkingen vaak tekort. Sommige coatings bladderen af, terwijl de meeste materialen, versterkte of niet, geen stand blijken te bieden tegen langdurig intensief gebruik.

Een speelplek in topvorm

Als beheerder streef je natuurlijk naar duurzame, kindvriendelijke speelplekken die bestand zijn tegen vandalisme en slijtage. Je wilt een speelplek in topvorm, met een oplossing die gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft. Zónder afbreuk te doen aan de speelervaring.

Beschermen speeltoestellen

Onze polyurea hufterproof coating biedt de ideale oplossing. Deze flexibele en impactbestendige coating beschermt speeltoestellen tegen intensief gebruik en veeleisende weersinvloeden. En beter nog: ook tegen vandalisme en andere opzettelijke schade.

Langere levensduur

De toestellen behouden hun kracht, kleur en vorm, waardoor de speelomgeving veiliger en duurzamer wordt. En beter te onderhouden. De levensduur overtreft de verwachting, wat polyurea hufterproof coating een kostenaantrekkelijk alternatief maakt.

Neem Contact Op voor duurzame en veilige speelplekken in jouw wijken

Laat kinderen veilig en vol vreugde spelen op alle speelplekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave, of een praktische demonstratie. Of vraag om meer informatie over hoe hufterproof polyurea coating de levensduur van jouw speel- en hangplekken kan verlengen.

Hufterproof bushokje met bank en prullenbak

Transformeer speeltuinen tot een duurzame plek voor jeugdige avonturen met polyurea hufterproof coating. Onderhoudsarm en met een lange levensduur. Bescherm speeltoestellen tegen vandalisme en slijtage, met voor kinderen een veilige speelomgeving. 

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands