+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Schadebeperking vandalisme

Duurzame bescherming van de publieke ruimte

Prullenbakken, containers, kunstwerken, bloembakken, bushokjes, ander straatmeubilair en zelfs gemeentelijke voertuigen vormen regelmatig het doelwit van vandalisme. De dreiging van vuurwerk, explosies en ander geweld is een groeiende zorg voor het behoud van civiele constructies en publieke gebouwen. Hufterproof coating draagt hier een stevig steentje aan bij.

Investeer in een veilige openbare ruimte

(Voor de afbeeldingen over hufterproof coating werkten wij o.a. samen met open AI van DALL-E.)

Stadsplein met hufterproof kunstwerk, fietsen en bloembakken

verstoringen en onveilige situaties

Schade aan openbare eigendommen leidt tot verstoring van het dagelijks leven, met soms onveilige situaties als gevolg. En dan hebben we het nog niet gehad over de aanzienlijke kosten van reparaties en vervangingen. Het publieke domein beschermen is een vereiste, maar traditionele methoden bieden vaak niet de gewenste weerstand of blijken te kostbaar op de lange termijn.

Beveiligingscamera’s slechts gedeeltelijk effectief

Reguliere bewakingssystemen, zoals camera’s, schrikken af, maar zijn beperkt in hun vermogen om fysieke schade te voorkomen. Andere opties zijn versterkte materialen, maar ook deze bieden niet altijd het gewenste niveau van bescherming. Of ze hebben een ongewenst ongastvrije uitstraling.

Schade zowel voorkomen als beperken

Het is dus zoeken naar oplossingen die duurzaam, kosteneffectief en eenvoudig te onderhouden zijn. Vanuit een allesomvattende benadering die schade zowel voorkomt als beperkt.

Polyurea, een onzichtbare, impactbestendige barrière

Onze revolutionaire hufterproof coating biedt een oplossing die voldoet aan al deze eisen. De polyurea vormt een onzichtbare, impactbestendige barrière, die niet alleen bestand is tegen (extreme) weersomstandigheden, maar ook tegen vandalisme en zelfs explosies. Onze coating hecht krachtig aan verschillende oppervlakken en behoudt zijn vorm, kleur en duurzaamheid over de tijd.

Neem contact op voor een ‘hele’ en veilige openbare ruimte

Bescherm het publieke goed en zorg voor een veilige openbare ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave en een overtuigende demonstratie.

Hufterproof bushokje met bank en prullenbak

Polyurea is een onzichtbare, maar ongeëvenaarde krachtpatser in de bescherming van publieke eigendommen. Voorkom schade door explosies en ander vandalisme op een kosteneffectieve manier. Kies voor duurzaamheid, veiligheid en vooral gemoedsrust.

Krimpex toepassing polyurea coating op buiten­object

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands