+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Beheersbare infrastructuur

voor een langere levensduur van openbare werken

Openbare werken als bruggen, duikers, kades, leuningen, slagbomen en stoplichten worden vaak blootgesteld aan vandalisme. Ook gebruiksslijtage en weerinvloeden slaan toe. Dit leidt tot kostbare schade en een verminderde levensduur. Ontdek hoe hufterproof coating een verschil maakt en waarom traditionele oplossingen tekortschieten.

KIES VOOR EEN DUURZAMER ONDERHOUDSPLAN

(Voor de afbeeldingen over hufterproof coating werkten wij o.a. samen met open AI van DALL-E.)

STRUCTURELE SCHADE AAN OPENBARE INFRASTRUCTUUR

Vandalisme tast niet alleen de esthetiek aan, maar veroorzaakt ook structurele schade aan de openbare infrastructuur. Het frequente herstel brengt aanzienlijke kosten met zich mee en verstoort de dagelijkse gang van zaken.

GEEN LANGDURIGE BESCHERMING

Van extra beveiliging tot sterkere materialen, de traditionele benaderingen bieden meestal niet de meest duurzame oplossing. Ze kunnen kostbaar zijn of publieksonvriendelijk en slagen er vaak niet in om een werkelijk langdurige bescherming te bieden.

KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSINGEN

Als manager of beheerder van de openbare ruimte zoek je daarom naar kostenefficiënte oplossingen die duurzaamheid combineren met eenvoudig onderhoud. Je verlangt een allesomvattende oplossing om de levensduur van openbare structuren te verlengen.

BEHOUD VAN INTEGRITEIT

Polyurea biedt een krachtige, langdurige bescherming tegen de meest denkbare invloeden, waaronder verwering en vandalisme. Deze flexibele hufterproof coating hecht zich aan verschillende oppervlakken en behoudt zijn integriteit, zelfs onder extreme omstandigheden. Dit verlengt de levensduur van openbare structuren wezenlijk.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN DUURZAMER ONDERHOUDSPLAN

Bescherm de openbare structuren en investeer in een duurzaam en beheersbaar onderhoudsplan. Zoek contact voor een prijsopgave, een demonstratie of een doorrekening van jouw businesscase.

Transformeer civiele werken met de revolutionaire kracht van polyurea hufterproof coating. Voorkom schade, verleng de levensduur en minimaliseer kosten. Een duurzame oplossing voor een robuuste infrastructuur.

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands