+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Beton door een coating waterdicht maken

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Heeft u een oppervlakte of object van beton die u door middel van een coating waterdicht en slijtvast wilt maken? Laat polyurea aanbrengen door Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel. Polyurea coating hecht uitstekend op beton en vormt een beschermend membraam dat onder andere waterdicht en chemisch resistent is. Daarnaast is deze coating sneldrogend. Oppervlakten en objecten kunnen binnen een mum van tijd weer in gebruik worden genomen.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Oppervlakten en objecten van beton worden met deze coating volledig waterdicht

De professionele coaters van Krimpex Coating Systems BV brengen de coating aan middels een hotspray-techniek om objecten, ondergronden en oppervlakten van beton naadloos en waterdicht te maken. Deze techniek is een efficiënte en snelle methode waarbij twee componenten door de hitte en druk van het spuiten op elkaar reageren. Polyurea is door verschillende eigenschappen de ideale afwerking van onder andere zwembaden, betontanks en parkeerdekken. Zo vormt het na het drogen een naadloze waterdichte en vloeistofdichte laag met een anti-slipwerking.

Maak beton waterdicht met polyurea

De innovatieve coating die wij gebruiken is ook toepasbaar op veel andere materialen. Wilt u weten of de coating geschikt is voor een bepaald object of oppervlak? Of wilt u ons vakkundige team versterken als spuiter? Neem contact met ons op in Krimpen aan den IJssel via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands