+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Coating van badkamer en kleedruimtes

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Met een innovatieve coating maken de professionele spuiters van Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel een badkamer in een sauna, sportschool of fitnessclub in een handomdraai volledig waterdicht en onderhoudsvrij. Onze coaters maken gebruik van een polyurea coating die na de applicatie dient als een elastische, sterke en waterdichte beschermlaag. Het is een ideale wandafwerker die makkelijk te poetsen is en oxidatie en degradatie tegengaat.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

De applicatie van de coating in de badkamer

Wanneer u in de badkamer van een sportschool, een sauna of een fitnessclub een coating laat aanbrengen door onze industriële spuiters dan heeft u hier weinig hinder van. Zo maken wij gebruik van hotspray waarbij de coating snel opdroogt. Binnen een mum van tijd kunnen veel personen gebruik maken van de badkamer. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze aan kleuren die aangebracht kunnen worden. Maak een keuze uit de diverse kleuren, die door middel van een coating aangebracht kunnen worden, en creëer een stijlvolle badkamer met een strakke en naadloze afwerking.

Maak een afspraak om een coating te laten aanbrengen in een badkamer

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van een polyurea coating in de badkamer of wilt u beton waterdicht maken? Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel brengt polyurea coating aan in verschillende sectoren. Zo kunt u het zelf als dakbedekking gebruiken! Neem voor vragen of advies contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands