+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Waterdichte coating muur

Gespecialiseerd in polyurea
Coating locatie
Thuis in alle sectoren

Geen druppel die erdoor mag? Kies dan voor een waterdichte coating van polyuera. Muur, vloer, kelder, dak, zwembad, bassin. Polyuera beweegt mee met iedere bocht en hoek, naadloos, scheurvast en weerbestendig. KRIMPEX Coating Systems is de specialist die dit voor je uitvoert. Bij jou op locatie. Kies voor deze waterdichte beschermlaag op onder meer steen, beton, polyester, staal en hout.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex toepassing polyurea coating op zwembad

Een waterdichte vloer of buitenmuur met polyurea coating

Met onze vakkundige applicatie maken we bijna alle objecten, oppervlakten en ondergronden waterdicht in een mum van tijd. Vloeren en muren zijn twee van de vele voorbeelden. Wat denk je van opslagtanks, bassins of zwembaden? Of kelders, daken en parkeerdekken?

En wat dacht je van het dak

Net zo goed als voor een vloer of muur, zorgt polyuera voor een waterdicht dak, of het nou gaat om de afdichting van platte of ronde daken. De coating werkt mee, want dankzij z’n elastische karakter overbrugt polyurea scheuren en naden. En de thermische weerstand is uitstekend. Verder is onze coating slijtvast en onderhoudsarm, de levensduur is bijna eindeloos. Ook in de vergelijking met andere materialen, zoals bitumen, steekt polyuera er steeds weer bovenuit met kop en schouders.

coating voor een langere levensduur

Mede door zijn waterdichte, slijtvaste en duurzame eigenschappen is de coating van KRIMPEX Coating Systems geschikt voor verschillende toepassingen in diverse sectoren. Waaronder: scheepsvaart, transport, de industriële sector, bouw, voedingssector en decorbouw. Ook in de bouw wordt de hotspray coating veelvuldig gebruikt, bijvoorbeeld op beton en voor het dichten van voegen en koudebruggen.

Stel gerust je vragen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van polyurea of wil je ons team inschakelen voor het coaten van jouw object? Neem contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Prijsindicatie polyurea

Een van de vragen die wij het meest krijgen betreft de prijs van polyurea, bij voorkeur per m2. Hoe graag we ook willen, zo makkelijk is die niet te geven.

Een snelle beller geeft je direct een indicatie en je zit nergens aan vast. Vraag naar onze Niels, die doet het uit zijn hoofd!

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands