+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Coating op locatie

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Krimpex Coating Systems BV is een milieubewust en professioneel bedrijf in Krimpen aan den IJssel  dat polyurea coating zowel in de eigen werkplaats als op locatie aan kan brengen. Deze innovatieve coating bezit verschillende eigenschappen die oppervlakten, ondergronden en objecten van optimale bescherming voorzien. Van de betonindustrie tot aan scheepsvaart, polyurea kan in verschillende sectoren gebruikt worden.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Een mobile unit om coating aan te brengen op locatie

Ons bedrijf beschikt over een volledig uitgeruste en zelfvoorzienende mobile unit. Van spuiten tot beschermzijlen, alles is aanwezig. De mobile unit stelt ons team in staat om polyurea coating aan te brengen op vrijwel iedere locatie. Dat kan uitkomsten bieden wanneer u oppervlakten of grote projecten zoals een scheepsvloer of een volledige badkamer op uw eigen locatie van een coating wilt voorzien.

Laat polyurea coating aanbrengen op locatie

Wilt u een bedrijfsvloer vloeistofdicht laten maken of heeft u een ander groot project dat wij op locatie van een coating moeten voorzien? Geen enkel probleem, onze mobile unit maakt het mogelijk! Schakel de hulp in van Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel, dan voorzien wij uw materialen op locatie voor een coating. Neem eenvoudig contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands