+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Een coating die de scheepsvloer beschermt

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Met een polyurea coating van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel beschermt u de scheepsvloer van uw boot of schip tegen de ruige elementen van de zee. Zo worden het dek en de scheepsvloer na een verloop van tijd aangetast door de constante blootstelling aan uv-licht, zoutwater, corrosie en aangroei. Met een elastische, waterdichte en slijtvaste coating gaat u dit tegen of wordt het volledig voorkomen.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

De voordelen van onze coating op uw scheepsvloer

Al onze spuiters zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van polyurea. Deze coating die wij aanbrengen op de scheepsvloer of het dek van een boot beschermt niet alleen door de lage doordringbaarheid en chemische bestendigheid, maar het is ook uitermate geschikt als naadloze anti-slipcoating. Het risico dat bemanningsleden of meevarende mensen uitglijden op de scheepsvloer of op het dek wordt hierdoor geminimaliseerd. Laat de coating ook op andere oppervlakten van het schip aanbrengen en voorkom bijvoorbeeld krassen en scheuren in de onderzijde of de romp.

Laat onze vakmensen een coating aanbrengen op uw vaartuig

Wilt u meer weten over de toepassing van polyurea in de scheepsvaart of als vloeistofdichte vloer? Of wilt u een afspraak inplannen voor coating op locatie? Het team van Krimpex Coating Systems BV uit Krimpen aan den IJssel adviseert u graag! Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)180 52 35 98 of via de mail info@krimpexcoatingsystems.nl.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands