+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Hufterproof meubels met polyurea

Gespecialiseerd in polyurea
Coating op locatie
Thuis in alle sectoren

Weersinvloeden, intensief gebruik of vandalisme, hufterproof meubels met polyuera zijn ertegen bestand. Straatmeubilair, speeltuintjes en hangplekken, maar ook balies en zitjes in openbare gebouwen. Polyurea maakt ze simpel en effectief bestand tegen de grillen van het weer en het publiek.

Meer weten? Bekijk ons Hufterproof Dossier!

Buitenbank voorzien van kleurrijke polyurea coating

Hotspray coating voor bescherming tegen vandalisme

Polyurea biedt de bescherming die je zoekt tegen schade en slijtage. Het maakt objecten onder andere slag-, scheur- en schokvast. Bovendien is polyurea een duurzame oplossing, omdat het behalve slijtvast ook zeer onderhoudsvriendelijk is.

Brute kracht

Goed aangebracht, is polyuera hotspray coating een efficiënte manier om meubels te beschermen. Het levert een taaie beschermlaag op, die niet snel onder de indruk is. Scherpe objecten, brute kracht, explosieve omstandigheden; polyurea houdt de boel goed bij elkaar.

Ook bij gewoon gebruik

Ook dagelijks gebruik levert bij meubels in de openbare ruimte slijtage op. Maar niet als er een laag polyurea op zit. Want dat is slijtvast. En kleurvast, trouwens. Zo bescherm je balies, wachtruimtes, hangplekken en vloeren tegen schade en slijtage. Al met al is polyuera dus een bijzonder duurzame oplossing!

de eigenschappen op een rij

Klik hier voor meer informatie over onder meer de elastische, waterdichte en scheurvaste eigenschappen van onze polyuera hotspray coating.

Krimpex toepassing polyurea coating op buiten­object

In onze werkplaats of op locatie

In Krimpen aan den IJssel, onder Rotterdam, beschikken wij over een ruime werk­­plaats met een spuit­­cabine van bijna 100 m2. Zijn objecten niet zomaar te demonteren of te verplaatsen, dan komen wij net zo makkelijk bij jou op locatie met onze mobiele spuit­­unit. Afstand is geen bezwaar, wij werken in het hele land. En net zo vaak in België en Duitsland. Want ook daar coaten wij allerhande oppervlakken met polyuera.

Meer verbluffende eigenschappen
Meer weten over de mogelijkheden en alle andere verbluffende eigenschappen en toepassingen van onze polyuera coating? Neem dan snel contact op  via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Krimpex toepassing polyurea coating op buiten­object

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands