+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Dé professionele coater in Krimpen aan den IJssel

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Bent u op zoek naar een coater in Krimpen aan den IJssel? Dan zit u bij Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel helemaal goed! Wij zijn een professioneel coatingbedrijf dat gebruik maakt van een coating die geschikt is voor verschillende doeleinden. Als coatingspecialist in polyurea bieden wij u services om diverse oppervlakten, ondergronden en objecten slijtvast en waterdicht te maken. Zowel op locatie als in onze werkplaats in Krimpen aan den IJssel staan wij als coater voor u klaar.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Bescherm uw materiaal met de hulp van een polyurea coater uit Krimpen aan den IJssel

Wanneer u ons coatingbedrijf in Krimpen aan den IJssel inschakelt als coater voor het aanbrengen van polyurea op uw materialen, dan maken we gebruik van een hotspraytechniek. Met deze techniek worden twee componenten door onze coater verhit en onder druk gespoten. Hierbij ontstaat een chemische reactie die uiteindelijk de polyurea coating vormt. Na de applicatie droogt de coating binnen enkele seconden. De coating is na de korte droogtijd volledig te belasten, waterdicht en chemisch resistent. Deze eigenschappen van de coating zijn de voornaamste reden dat wij als coatingspecialist gebruik maken van polyurea.

Als coatingspecialist bieden wij u ook service op locatie

Ons coatingbedrijf in Krimpen aan den IJssel beschikt over een mobile unit die alle materialen bevat die een coater nodig heeft. Van primers tot complete spuitsystemen alles is aanwezig zodat we u als coatingspecialist ook op locatie van dienst kunnen zijn. Onze mobile unit biedt u een uitkomst wanneer u grote projecten of oppervlakten van een coating wilt laten voorzien. Of u nu een zwembad, een dak of een complete bedrijfsvloer wilt laten inspuiten, het is allemaal mogelijk met de hulp van een coatingspecialist op locatie.

Schakel de hulp in van ons vakkundige coatingbedrijf

Wilt u een ondergrond, object of oppervlakte door een coatingspecialist laten voorzien van een coating en bent u benieuwd of polyurea hier geschikt voor is? Of wilt u als coater aan de slag gaan in ons coatingbedrijf? Neem eenvoudig contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98. Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel is hét specialistische coatingbedrijf die uw materialen van een beschermende coating voorziet.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands