+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Een vakkundige industriële spuiter

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Zoek niet langer naar een industriële spuiter in Zuid-Holland, het team van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel staat voor u klaar! Wij zijn een professioneel coatingbedrijf voor bedrijven dat aan de hand van polyurea diverse oppervlakten, ondergronden en objecten van een waterdichte en beschermende laag voorzien. Deze coating is door haar unieke eigenschappen geschikt voor verschillende doeleinden en sectoren. Zowel in onze werkplaats in Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, als op locatie helpen wij u als industriële spuiter graag!

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

De werkwijze van een industriële spuiter uit ons bedrijf in Krimpen aan den IJssel

Bij ons coatingbedrijf in Krimpen aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland, maken we gebruik van hotsprayapplicatie om uw materialen een beschermlaag te geven. Deze moderne en innovatieve techniek heet hotspray omdat de twee-componentencoating polyurea door de verhitting en druk tijdens het spuiten ontstaat. De reden dat wij dit als professionele industriële spuiter voor uw project in Krimpen aan den IJssel en omgeving Zuid-Holland gebruiken, is dat polyurea een korte droogtijd heeft en meteen na de applicatie belast kan worden. Dit voorkomt bedrijfshinder!

Coaten is zowel in onze werkplaats of op locatie mogelijk

Heeft u een spuiter nodig voor een project ergens in Zuid-Holland? Geen enkel probleem! Als industriële spuiter staan wij zowel in onze werkplaats in Krimpen aan den IJssel als op locatie voor u klaar. Zo hebben wij een volledig uitgeruste mobile unit. Van coatings tot verschillende RAL-kleuren, alles is hierin aanwezig. Het biedt u een uitkomst om grote of complexe oppervlakten, objecten en ondergronden, zoals schepen op locatie te laten coaten.

Vraag onze spuiters om advies

Bent u benieuwd of polyurea een geschikte coating is om zwembaden te beschermen? Of wilt u ons team versterken als spuiter? Schroom niet om onze specialisten om hulp of advies te vragen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)180 52 35 98 of via de mail info@krimpexcoatingsystems.nl.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands