+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Coating van zwembad en bassins

Gespecialiseerd in polyurea
Spuiten op locatie
Thuis in alle sectoren

Met polyurea hotspray coating kunnen wij een zwembad, bassin of vijver op een betrouwbare en duurzame wijze volledig waterdicht en chloorbestendig maken. De coating die onze professionele spuiters toepassen, functioneert als een naadloos membraam waar geen druppel doorheen komt. Deze afwerking maakt dat de wanden van zwembaden en andere waterinstallaties bovendien gemakkelijk schoon te houden is.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex toepassing polyurea coating op zwembad

Het aanbrengen van de coating in uw zwembad

De polyurea coating wordt in het zwembad of vijver door onze coaters aangebracht aan de hand van een hotspraytechniek. De coating die ons bedrijf gebruikt bestaat uit twee componenten die door de hitte en de druk van het opspuiten met elkaar reageren. Door dit chemische proces ontstaat de polyurea die na een korte tijd volledig opdroogt en waterdicht is. De industriële spuiters van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel zijn gespecialiseerd in deze hotsprayapplicatie en zorgen in een handomdraai voor een egaal bespoten zwembad.

vloeistofdichte oplossingen met polyurea

De innovatieve coating die wij gebruiken is niet alleen geschikt voor zwembaden, maar is ook geschikt om bijvoorbeeld een een vloeistofdichte vloer te creëren. De coating biedt zelfs bescherming aan een scheepsvloer

Nog veel meer toepassingen

Benieuwd op welke oppervlakten of objecten deze coating nog meer toegepast kan worden? Kijk hier voor nog veel meer toepassingen.

Interesse?

Heb je interesse in deze onovertroffen oplossing? Neem dan contact met ons op via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating in zwembad

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands