+31 (0)180 523598 info@krimpex.nl

Polyurea dakbedekking

Coating op locatie
Gespecialiseerd in polyurea
Kennis van diverse sectoren

Polyurea is uitermate geschikt als dakbedekking voor zowel grote als complexe dakoppervlakten met technische installaties en details. Deze dakbedekking biedt een hoge weerstand tegen beschadigingen en is volledig waterdicht. De vakmensen van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de coating op verschillende oppervlakten. Gespoten polyurea dakbedekking biedt u een naadloze, slijtvaste en duurzame oplossing.

Schakel de hulp in van onze vakkundige coaters

Krimpex_spuitpistool

Het aanbrengen van polyurea dakbedekking

Onze vakkundige coaters brengen uw dakbedekking aan de hand van een hotspray-techniek. Dit applicatieproces wordt hotspray genoemd omdat twee componenten door de verhitting en de druk van het spuiten op elkaar reageren. Deze chemische reactie creëert de polyurea coating die vervolgens binnen enkele seconden volledig opdroogt. Na het drogen van de coating is het bespoten oppervlak meteen beschermd. Schakel de hulp van Krimpex Coating Systems BV in Krimpen aan den IJssel, dan weet u zeker dat de applicatie van uw dakbedekking egaal en vakkundig gebeurt.

Laat polyurea dakbedekking aanleggen door onze vakmensen

Geef de aanleg van polyurea dakbedekking of een ander oppervlak uit handen aan ons bedrijf, dan zorgen wij ervoor dat uw dak of bijvoorbeeld uw beton professioneel waterdicht worden gemaakt. Wilt u meer weten over andere toepassingen van de coating zoals een beschermlaag voor de laadbak van uw pick-up? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@krimpexcoatingsystems.nl of via +31 (0)180 52 35 98.

Polyurea toepassing polyurea coating op scheepsruim

Contactgegevens

Krimpex Coating Systems
Tel: +31 (0)180523598
E-mail: info@krimpex.nl

Van Utrechtweg 49
2921 LN Krimpen aan den IJssel
The Netherlands